Tänään on toiseksi viimeinen kerta Hienosti Hihnassa -kurssillamme. Tähän mennessä Riku on saanut jokaiselta tunnilta priimuksen maininnan, koska ei ole rähähtänyt kertaakaan treenien aikana. Ohjeet toimivat mainiosti ja viimeksi ohittelimme (pelottavan rumaa) uros-bullterrieriä jo ihan lähietäisyydeltä iloisesti ja nätisti.

Vapaa-ajalla olemme olleet vähän laiskempia tuon treenaamisen kanssa, mutta silti väittäisin huomaavani kaverissa oppimista. Myös hihnan vaihto on tuonut Rikuun ylpeyttä ja parempaa käytöstä lenkeillä. Tuntuu, ettei ne tyttöjen pissatkaan ole enää ihan maailman tärkeimpiä lenkillä. Tai joo, joskus ovat, joskus eivät.

Olen pitänyt erittäin paljon nykyisen koirakoulumme vetäjistä. Muissa kouluissa on ollut rahat pois -meininki ja menty tiettyjen "näin meillä on aina tehty" -listojen mukaisesti - toimi se koirallasi tai ei. Täällä vetäjiä OIKEASTI kiinnostaa jokaisen koiran henkilökohtainen oppiminen ja siihen vaadittavat tavat ja herkut. He ovat valmiita istumaan paikalla yöhön asti, mikäli koira ja suoritukset niin vaativat. Mainostamatta sen enempää, kyseessä on Kissa- ja Koirakoulu Heiluva Häntä (Pitäjänmäellä).

Leilalle kiitokset hormonikokeilukommentista, harkitsemme tuota vaihtoehtoa! Ei se tosiaan enää niin hurjalta ajatukselta tunnu, alkujärkytys on laantunut. :)

Ja voi että sentään, miten pieni, lutuinen ja ennen kaikkea pehmeä koira trimmauksen jälkeen meille tulikaan! Oikein rutistettava tapaus!

ILOISTA JOULUA JA VUOTTA 2010 KAIKILLE!
TOIVOO: TAMMIKUUN KALENTERIPOIKA!   ;)

http://www.irlanninterrieri.fi/kalenterikuvat2010_tulokset.html