Moikka,

On jäänyt tämä nettisivujen päivittely vähän vähemmälle. Lyhyesti Rikun kuulumisia:

Aloitimme remmiräyhääjäkurssin muutama viikko sitten ja sitä olisi nyt tiedossa jouluun saakka. Tarkoituksena on hioa pois Rikun urosvihaa, joka ilmenee pahiten hihnalenkeillä.

Kouluttajan mielestä ongelma piilee Rikun testosteronitasossa, joka on ilmeisen korkea. Riku käy ylikierroksilla siitä infosta, jota sen nenä ulkona käsittelee, eli joka puolella on kävellyt ihania narttuja ja jokainen vastaantuleva uros on uhka, jolle pitää raivota. Saimme ehdotuksen testosteronitasoa alentavasta hormonipiikistä tai -kapselista, mutta harkitsemme sitä vielä. Perehdyn asiaan ensin vielä vähän enemmän... On kyllä aika ilmeistä, että kaverin testosteronitaso on korkea - en vaan osaa vielä arvioida, että onko se piikin arvoisen korkea. On vaikea sanoa, kun ei ole koskaan omistanut rauhallisempaa kaveria.

Trimmaus olisi tiedossa lähiaikoina, saadaan karvaturilaasta muokattua taas meidän oma "nahka-sakke". Trimmauksen jälkeinen koira on kyllä ihan paras, näyttää aina puolet pienemmältä ja on suloisen pehmeä. Ja jos joku väittää, ettei irskistä lähde karvaa, niin tervetuloa kylään. Kyllä tuosta nykyisestä turilaasta lähtee...

Rikun ruokavalio on mennyt uusiksi, jätimme viljat kokeilumielessä pois pari kertaa toistuneiden hiivaperäisten korvatulehdusten vuoksi. Sopiva ruokavalio on vielä vähän hakusessa, Rikun masu ei ole tykännyt pelkästä lihan syömisestä... Tämäkin asia korjaantunee lähiaikoina.

Trimmauksen, oikean ruokavalion ja rähinäkurssin jälkeen meillä onkin kohta oikein iloinen, onnellinen ja tasapainoinen koirakaveri. Ei sillä, että nykyisessäkään olisi mitään vikaa..!

Ps. Niitä pentutreffejä ei taida olla tiedossa ainakaan ennen Rikun rähinän loppumista. Menisi vaan kaikilla hermo, kun Riku yrittäisi rakastaa tyttäriään ja ärisisi pojilleen... Kaveri ei tiedä olevansa iskä. :)